Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, Dilimizin Zenginlikleri Projesi'ne ilişkin yaptığı açıklamada kısaca şunları belirtmişlerdir: "Projemizin amacı, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasıdır. Bu sayede öğrenciler, dilimizin seçkin ve özgün eserlerini daha yakından tanıyacaklar, milletimizin kültür birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını yeniden keşfedeceklerdir. Dilimizin Zenginlikleri Projesi'ni okul öncesinden liseye tüm kademelerimizde öğrencilerimizin ilgi, istek ve yeteneklerine uygun faaliyetler olarak gerçekleştirip hayata geçireceğiz."

...

Proje ile ilgili tanıtım filmi ve proje hakkındaki detaylı bilgilere ait doküman aşağıda sunulmuştur.

20.12.2023 76

Proje İle ilgili kılavuza ulaşmak için TIKLAYINIZ.