Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu olarak, ülkesine bağlı İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık, üretken yaratıcı; bireyler yetiştirip, ülkesinde ve çevresinde adından olumlu yönde söz ettiren ve tercih edilen bir kurum olmak istiyoruz.

Misyon: Tüm öğrencileri farklılık gözetmeden kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; Okulumuzu toplumda bilgi, sanat, spor, eğitim ve kültür, yuvası olarak benimsetmek; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilçe Ezan Okuma yarışması birinciliği 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ilçe Ezan Okuma yarışması birinciliği 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ilçe Ezan Okuma yarışması birinciliği

Saatler: 07.00-12.40 13.00-18.40
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Taban-Tavan Puan Bilgileri: PUANSIZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sbeyliertugrulgaziiho.meb.k12.tr

Adres - Battalgazi Mh. Yıldırım Cd. Yelken Sk. No56 Sultanbeyli/İstanbul

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Battalgazi Mh. Yıldırım Cd. Yelken Sk. No56 Sultanbeyli/İstanbul

Ulaşım Sultanbeyli merkezden Abank, ve Ing Bank arkasından Altıntepe dolmuşlarına binilip Selçukhan Caddesi, Elmalılı Hamdi Yazır Camii önünde inilir. Kartal’dan gelen 132M, Pendik´ten gelen 132V, Ümraniye´den gelen 131B, 131YS, Üsküdar´dan gelen 320A, Kadıköy Uzunçayır Metrobüs durağından gelen 18M otobüsleri okulumuz karşısında Selçukhan Cadesi´ndeki Düzey Sokak Durağından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 2 km.